U bent in het bezit van een iPhone 6s en tot nu toe heeft uw device prima gefunctioneerd. Maar helaas lijkt het erop dat uw iPhone 6s nu mankementen gaat vertonen. Dat is heel vervelend, want in deze digitale moderne tijd zit niemand erop te wachten om onbereikbaar te zijn. U wilt gewoon 24/24 bereikbaar zijn voor uw vrienden, zaken en werk.

Is er misschien een ongelukje met uw iPhone 6s gebeurd? Is uw toestel gevallen of is er misschien waterschade? Loopt de accu voortijdig leeg, of laadt hij juist niet op, doen de knopjes aan de zijkant het niet meer?

Tijd om naar een gespecialiseerde repairzaak te gaan: iPhone6sreparatie Gent.

iPhone 6s reparatie Gent: ook bij vochtschade

Misschien zit er een barst of een scheur in het glas? Dat kan als u uw iPhone 6s heeft laten vallen of met het apparaat ergens tegen aan bent gestoten. Dan is de kans heel groot dat er een barst in uw iPhone 6s scherm is gekomen. Dat u het minder goed op uw scherm kan zien is vervelend, maar de gevolgen van een scheur in uw iPhone 6s scherm kunnen veel erger zijn. De kans bestaat namelijk dat er door de scheur vocht in uw iPhone 6s trekt en door dit vocht in de binnenkant ontstaat er corrosie (roest) op de onderdelen in uw iPhone 6s.

Dit gaat heel geleidelijk aan, maar u merkt dat er iedere keer meer onderdelen van uw iPhone 6s zullen uitvallen. Wij adviseren u zo snel mogelijk naar onze zaak iPhone6sreparatie Gent te komen om uw iPhone 6s scherm te laten vervangen. Een iPhone 6s scherm vervangen kost u maar zo’n 30 à 40 minuten, klaar terwijl u wacht. Mochten er door de vochtschade al meer onderdelen defect geraakt zijn, dan bespreken onze monteurs met u de schade van uw iPhone 6s en is het aan u of u besluit uw iPhone 6s te laten repareren bij iPhone6sreparatie Gent.

Vocht- en waterschade aan uw iPhone 6s door omgevallen vloeistoffen; iPhone6sreparatie Gent!

Het kan ook u overkomen dat u uw iPhone 6s per ongeluk uit uw broekzak in het toilet liet vallen. Of dat uw iPhone 6s in de wasmachine is mee gewassen. Of misschien stond u in een flinke regenbui te bellen? In dit geval is de water- en vochtschade waarschijnlijk groter.

iPhone6sreparatie Gent adviseert u de volgende stappen nooit te doen!

  • Uw iPhone 6s aanzetten om te controleren of hij het nog doet

Door het aanzetten van uw iPhone 6s ontstaat er misschien kortsluiting en is de schade groot/ funest. Wanneer uw iPhone 6s nog aanstaat zet u het toestel zo snel mogelijk uit, u droogt uw iPhone 6s af met een zachte doek. Daarna pakt u een washand ongekookte rijst en legt uw iPhone 6s in deze washand op een warme plek. De rijstkorrels zuigen zo veel mogelijk het vocht uit uw toestel.

Wat u ook nooit moet doen is;

  • Uw toestel in magnetron, oven o.i.d. leggen en er ook geen haardroger op los laten!

Komt u daarna zo snel mogelijk naar iPhone6sreparatie Gent. De monteurs halen uw iPhone 6s uit elkaar en leggen uw vochtige iPhone 6s in een bepaalde chemische vloeistof. Hierdoor wordt voorkomen dat er corrosie plaats vindt en wordt het vocht verwijderd. Daar na bekijken de monteurs van iPhone6sreparatie Gent wat de schade is en wordt er voor u een prijsopgave gemaakt.

032946865

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.